Trouwfoto’s Online Afdrukken: Laat je trouwfoto’s afdrukken op canvas, hout, aluminium en plexiglas

Je bruiloft is een gebeurtenis die u maar één keer in je leven meemaakt, en het bewaren van die momenten is iets wat je goed wilt doen! Je wilt je trouwfoto’s niet aan zomaar een bedrijf toevertrouwen. Dus, hoe kies je de juiste afdrukservice voor het online afrukken van je trouwfoto’s?

Wij bieden afdrukopties op canvas, hout, aluminium en plexiglas, zodat u je foto’s kunt weergeven in elke stijl die u maar wilt.

Trouwfoto’s drukken op canvas

Afdrukken op canvas is de meest gebruikelijke manier om een foto weer te geven. Canvas heeft een elegante en professionele uitstraling, en door de duurzame inkt is het beter voor het milieu dan traditionele papieren foto’s. Het kan ook aan de muur worden opgehangen of op een plank worden geplaatst.

Bekijk foto op canvas

Bruidsfoto’s afdrukken op hout

Met een foto op hout combineer je een persoonlijke en robuuste uitstraling. Supergaaf voor thuis of buiten.

Dankzij onze druktechniek op waterbasis hebben onze foto’s op hout een geurloze kwaliteit. Dit maakt ze ideaal voor thuis, maar ook geschikt voor buiten. Met een foto op hout combineert u een persoonlijke en robuuste uitstraling.

Bekijk foto op hout

Trouwfoto’s afdrukken op aluminium

Als u op zoek bent naar een unieke en luxueuze afwerking voor jef fotoafdrukken, raden wij u aan aluminium te gebruiken. Dit materiaal geeft je foto’s een glanzende, moderne uitstraling die je perfect in de inrichting van je huis past.

Aluminium is bijzonder geschikt voor trouwfotografie, omdat het zo licht en duurzaam is. Het is 100% weerbestendig en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt zonder schade van de elementen.

De panelen worden bedrukt met een hoogglanzende afwerking, wat betekent dat de kleur levendig en duurzaam zal zijn. Het oppervlak is krasbestendig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging of vervaging na verloop van tijd.

Bekijk foto op aluminum

Bruidsfoto’s afdrukken op plexiglas

Foto’s afdrukken op plexiglas is een geweldig idee voor wie een moderne look wil creëren. Plexiglas is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas.

Bovendien wordt het gemaakt van acrylglas – dat afkomstig is van hernieuwbare bronnen zoals celluloseacetaat of katoenzaadolie. Dit betekent dat plexiglasafdrukken gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn, en bovendien milieuvriendelijk zijn!

Bekijk foto op plexiglas

Conclussie

Dus, je wilt je foto’s laten afdrukken zonder een fortuin uit te geven? Diawand biedt goedkope trouwfotoafdrukken online aan die de bank niet zullen breken. Je kunt gemakkelijk je eigen unieke afdruk maken met behulp van ons eenvoudig te gebruiken interface.