Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland voor consumentenorder.

Verzending en levering

Uiteraard hoopt u de bestelling zo snel mogelijk te ontvangen. Daarom zal Diawand er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. We werken er hard aan om de bestelling dezelfde dag nog in behandeling te nemen. Wanneer het product niet op voorraad is, kan nalevering worden uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling wordt de bestelling via verschillende vervoerders verzonden. Wij zullen u via e-mail op de hoogte houden van de status van uw bestelling.

Track & Trace

Na verzending van uw bestelling sturen wij u per e-mail uw Track & Trace informatie waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Levering van uw bestelling

Indien u niet aanwezig bent bij het afleveren van de zending, wordt uw bestelling, afhankelijk van de vervoerder, doorgaans binnen twee werkdagen weer geleverd. Als de chauffeur u niet treft, zal hij een kaartje achterlaten. Op dit kaartje staat het eerstvolgende bezorgmoment of de plaats waar het pakket kan worden afgehaald.

Foutieve of beschadigde levering

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Diawand zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Neem in dit geval contact op met ons via info@diawand.nl.